h

Nieuws uit 2009

17 december 2009

Geen fractie, wel actie

De SP Borne en de gemeenteraadsverkiezingen!!

Lees verder
1 december 2009

Ondersteuningsactie voor initiatiefwet menselijke thuiszorg

Op woensdag 9 december worden de initiatiefwetten van Agnes Kant behandeld in de Tweede Kamer. Deze wetten zorgen ervoor dat gemeenten niet verplicht hoeven aan te besteden, er een basistarief komt en het geld voor de Wmo wordt geoormerkt. Hiermee wordt de marktwerking in de thuiszorg gestopt.

Lees verder
21 november 2009

3.000 demonstranten in Deventer (met film)

Vandaag hebben meer dan 3.000 mensen gedemonstreerd in Deventer tegen de verhoging van de AOW-leeftijd van 65 naar 67 jaar. De manifestatie was georganiseerd door de grote vakbonden. Ook de SP was - als enige politieke partij - massaal aanwezig om de demonstraten een hart onder de riem te steken.
Lekker druk in deventer

Lees verder
18 november 2009

SP roept op deel te nemen aan AOW manifestatie op 21 november in Deventer

De SP steunt van harte de oproep van de vakbonden om aanstaande zaterdag 21 november deel te nemen aan een van de vier manifestaties die de vakbond organiseert tegen de plannen van dit kabinet om de AOW-leeftijd te verhogen van 65 naar 67.

Lees verder
9 november 2009

SP blij met stoppen Uraniumtransporten naar Rusland

Hengelo, 8 november 2009

Lees verder
6 november 2009

Protest tegen de aanbesteding in de thuiszorg

Maandagavond 2 november protesteerden ruim 160 werkers in de thuiszorg tegen het dreigende ontslag dat hen te wachten staat als gevolg van de wijze van aanbesteding in de thuiszorg. Aanwezig waren Jan Kramer van de ABVAKABO, Renske Leijten SP Tweede Kamerlid en wethouder Ed Wallinga onderhandelaar namens de Twentse gemeentes bij de aanbesteding. De stemming onder de thuiszorgmedewerkers was strijdbaar.

Lees verder

Pagina's

U bent hier