h

SP roept op deel te nemen aan AOW manifestatie op 21 november in Deventer

18 november 2009

SP roept op deel te nemen aan AOW manifestatie op 21 november in Deventer

De SP steunt van harte de oproep van de vakbonden om aanstaande zaterdag 21 november deel te nemen aan een van de vier manifestaties die de vakbond organiseert tegen de plannen van dit kabinet om de AOW-leeftijd te verhogen van 65 naar 67.

De grote vakbonden roepen leden en niet leden op om te gaan en stellen gratis busvervoer ter beschikking voor iedereen die mee wil. Voor onze regio is de manifestatie in Deventer het dichtsbij. Deze is van 11.00 tot 13.00 uur op het Grote Kerkhof (bij de Lebuinuskerk).

De voorbereidende vakbondsdemonstratie bij Eaten in Hengelo
De voorbereidende vakbondsdemonstratie bij Eaten in Hengelo

De SP steunt de oproep van de vakbonden om deze manifestatie een succes te maken door mensen te helpen bij het vinden van vervoer en zo de opkomst van vele mensen te bevorderen die deze plannen niet willen.

Voor het busvervoer kun iedereen, lid of niet zich opgeven via de site van de fnv

Opstapplaatsen:
bij de Macro in Hengelo, Diamantstraat 8,
bij het FC Twente stadion in Enschede,
en bij het Polmanstadion in Almelo.

Men kan zich voor vervoer ook melden bij de SP Hengelo, 074/2421042 of hengelo@sp.nl

U bent hier