h

Actie

8 augustus 2012

Onderhoud woningen omgeving Van Bemmelstraat

van bemmelstraat borne

Naar aanleiding van een brief van een bewoner en andere signalen heeft de SP in Borne onderzoek gedaan naar eventuele klachten over onderhoud aan de woningen aan de Van Bemmelstraat, Woolderweg en Kaufmannstraat.

Lees verder
2 december 2011

PvdA en SP samen in actie

Zoals Mark Rutte het al zij in amerika wij willen jobs jobs jobs

Leden van de PvdA en SP hebben vrijdagavond gezamenlijk in Borne flyers uitgedeeld met daarop de oproep in actie te komen tegen de relatief grote bezuinigingen op sociale werkplaatsen, chronisch zieken, jeugdzorg en speciaal onderwijs.

Lees verder
28 augustus 2011

Handschoenen-actie in Borne zeer succesvol

Een goed moment voor de SP-afdeling in Borne om de desastreuze bezuinigingen op de sociale werkvoorziening onder de aandacht te brengen.

De Bornse Melbuulndagen trekken altijd veel publiek. Een goed moment voor de SP-afdeling in Borne om de desastreuze bezuinigingen op de sociale werkvoorziening onder de aandacht te brengen.

Lees verder
1 juni 2010

SP poets verder in Borne.

De SP in Borne is woensdagmorgen op de markt verder gegaan met de grote schoonmaak.

Lees verder
30 mei 2010

SP Borne wederom aanwezig in Bornse centrum.

In het kader van de verkiezingen stond de SP zaterdag weer op de vertrouwde plek naast de Hema in het centrum van Borne.

Lees verder
27 mei 2010

GROTE SCHOONMAAK- CAMPAGNE OP BORNSE MARKT

De SP heeft vanochtend campagne gevoerd op de Bornse markt. In het kader van de Grote Schoonmaak werden honderden handige schoonmaaksponzen in de vorm van een tomaat uitgedeeld.

Lees verder
23 januari 2010

Handtekeningenactie ziekenhuis groot succes

Sp Borne heeft afgelopen zaterdag met groot succes handtekeningen opgehaald om ervoor te zorgen dat Hengelo een volwaardig ziekenhuis houdt.

Lees verder
30 oktober 2009

Buurten in de buurt met Paul Lempens

<img data-cke-saved-src="https://archief.sp.nl/include/afd/afd_pickies/paul 12.jpg" src="https://archief.sp.nl/include/afd/afd_pickies/paul 12.jpg" alt="paul lempens" width="124" height="166" class="drijflinks" "="">Tweede Kamerlid Paul Lempens was er helemaal voor uit Weert gekomen, om met de Bornse SP te komen ' buurten' in de Bornsche Maten.

Lees verder
1 oktober 2009

Ook Borne voert actie 65 Blijft 65

Nu de SER is niet in staat gebleken met een eenduidig advies te komen.

Lees verder
30 september 2009

Actievoeren helpt!!!

OR zegt vertrouwen op in directeur en Raad van Toezicht AveleijnSDT

Lees verder

Pagina's

U bent hier