h

Handtekeningenactie ziekenhuis groot succes

23 januari 2010

Handtekeningenactie ziekenhuis groot succes

Sp Borne heeft afgelopen zaterdag met groot succes handtekeningen opgehaald om ervoor te zorgen dat Hengelo een volwaardig ziekenhuis houdt.

Sp Borne heeft afgelopen zaterdagdag met groot succes handtekeningen opgehaald om ervoor te zorgen dat Hengelo een volwaardig ziekenhuis houdt.

Ondanks het koude weer kwamen vele Bornenaren speciaal naar de stand bij de Hema om hun handtekening te zetten en hun ongenoegen te tonen over de voorgenomen plannen van de ziekenhuisgroep. Een veelgehoorde klacht is de bereikbaarheid van het ziekenhuis in Almelo.

Vele ouderen in Borne komen met de fiets naar Hengelo. Almelo is vanuit Borne veel te ver vindt men.

Mensen willen koste wat kost voorkomen dat Hengelo gedegradeerd wordt tot een 2e rangs ziekenhuis. Daarom werden er in Borne zeer snel meer dan 400 handtekeningen opgehaald. Een veel gehoorde klacht was de vraag of men nu helemaal van de pot gerukt was. Borne heeft in elk geval een duidelijk singaal afgegeven.

U bent hier