h

Zilveren tomaat voor Mieke Visser

23 november 2022

Zilveren tomaat voor Mieke Visser

Foto: SP

Tijdens de algemene ledenvergadering vanavond ontving Mieke Visser de Zilveren Tomaat, de hoogste onderscheiding die de SP kent voor leden die zich lokaal zeer verdienstelijk hebben gemaakt. Mieke moest onlangs vanwege haar gezondheid zeer tegen haar zin het raadslidmaatschap opgeven. Regiovoorzitter Robert Bos, die haar de onderscheiding uitreikte, omschreef Mieke als een ongelofelijk harde werker en wars van politieke spelletjes. Mieke was ook actief buiten de raad. Zover haar gezondheid het toelaat zet ze zich nog steeds in voor de lokale SP, binnen het fractieberaad, maar ook voor het verwezenlijken van een zorgbuurthuis en een goed gehandicapten beleid. Mieke was ook enkele jaren voorzitter van de afdeling Borne naast haar fractievoorzitterschap.

Reactie toevoegen

U bent hier