h

Verlaag de energierekening! Steun deze actie

23 februari 2022

Verlaag de energierekening! Steun deze actie

Foto: SP

De energieprijzen stijgen nu explosief. Miljoenen Nederlanders kunnen een fikse energierekening verwachten. Terwijl veel mensen al een hoge energierekening hebben. Er zijn enorme subsidies voor grote vervuilers, maar de rekening van het verduurzamen van onze energie komt op het bordje van gewone mensen te liggen. Dat is onrechtvaardig.Steun deze actie en help mee om de politiek duidelijk te maken: de energierekening moet omlaag! Steun deze actie.

Wij willen klimaatrechtvaardigheid. Dat betekent een schone aarde doorgeven aan onze kinderen. Maar huishoudens mogen hier niet voor opdraaien. Het huidige beleid werkt niet: subsidies gaan naar de grote bedrijven en de rijkste inwoners van ons land. Terwijl iedereen moet betalen, profiteert maar een kleine groep. Daarom moet het roer om. Isoleer huizen, leg zonnepanelen op daken en deel de rekening eerlijk.

Reactie toevoegen

U bent hier