h

Muur van steun voor de ouders van het toeslagenschandaal

18 juli 2021

Muur van steun voor de ouders van het toeslagenschandaal

Foto: SP

Gisteren stond onze afdeling op het Rheineplein met de actie ‘Muur van Steun’. Met deze actie hebben we opnieuw aandacht besteed aan de slachtoffers van de toeslagenaffaire. Op borden konden voorbijgangers op het Rheineplein een hartekreet achterlaten, waarmee ze symbolisch achter de gedupeerde ouders staan. We laten hiermee zien dat we de ouders nog niet vergeten zijn. Zie ook de website Borne Boeit.

Door de verkiezingen, de formatie en de actualiteit lijkt het alsof het leed van de ouders ver achter ons ligt. Maar voor de gezinnen is dat anders. Ook in afdelingen elders in het land worden borden gevuld met boodschappen aan de ouders. Zo ontstaat er een Muur van Steun.  Voor het landelijk aanbieden van de ‘muur van borden’ zal een passende gelegenheid gezocht worden.

Reactie toevoegen

U bent hier