h

Ans van Duuren overleden

12 maart 2021

Ans van Duuren overleden

Foto: SP

Ons bereikte het trieste bericht dat Ans van Duuren in de avond van 10 maart 2020 is overleden. Ze is 70 jaar geworden. Ans was al geruime tijd ernstig ziek.
We herinneren ons haar als iemand die betrokken was bij wat er gebeurde in de samenleving. Jarenlang was ze coördinator voor collectes. Toen ze lid werd van de SP werd ze meteen actief. Ze was bestuurslid, liep mee als we enquêtes in de buurt hielden en was gemeenteraadslid van 2014-2018. Als raadslid voerde ze met name het woord op het sociaal domein (WMO, Participatiewet etc.), waarbij ze steeds weer aandacht vroeg voor meer maatwerk in de thuiszorg. Na haar raadslidmaatschap draaide ze nog mee in de steunfractie, tot haar ziekte dit niet meer mogelijk maakte. Desondanks bleef ze de politiek, lokaal en landelijk, volgen en de fractie regelmatig voorzien van interessante feiten en berichten.
We zullen Ans missen. Onze gedachten gaan uit naar haar kinderen en kleinkinderen.

Reactie toevoegen

U bent hier