h

Nieuwjaarsbijeenkomst SP in Twente gaat door: 18 januari 20.00 uur vanaf de bank te volgen!

11 januari 2021

Nieuwjaarsbijeenkomst SP in Twente gaat door: 18 januari 20.00 uur vanaf de bank te volgen!

Foto: SP

Ondanks alle beperkingen organiseren de vijf Twentse SP afdelingen (Enschede, Hengelo, Almelo, Hof van Twente, Borne) ook dit jaar hun jaarlijkse Nieuwjaarsbijeenkomst. Op 18 januari om 20.00 uur is deze online voor iedereen te volgen via YouTube.

Dit jaar is het Twentse SP kandidaat Kamerlid Hanne Drost uit Hengelo te gast. Ze staat verkiesbaar op plek 12 op de lijst van haar partij. Ze zal vertellen over wat haar drijft en hoe ze via het SP Kamerlidmaatschap voor de mensen in Twente en elders in Nederland zal strijden.
Er is ook aandacht voor de gedupeerden van de zogenaamde toeslagenaffaire. Sinds jaren voert de SP samen met gedupeerde ouders de strijd voor hun rehabilitatie, genoegdoening en compensatie in deze toeslagensoap.
Tevens zal SP wethouder Mariska ten Heuw, inmiddels 10 jaar wethouder in Hengelo,  haar licht laten schijnen over het landelijke verkiezingsprogramma en wat dat voor de Twentse gemeenten betekent. Rob Kolner, SP actievoerder zal uit de doeken doen wat de campagne in de komende weken in gaat houden.

De SP houdt sinds jaren haar nieuwjaarsbijeenkomst op de derde maandag in januari in poppodium Metropool. Begin  december waren er voorbereidingen getroffen om een digitale uitzending te verzorgen vanuit de verbouwde concertzaal van het Twentse poppodium Metropool. Maar helaas, wegens de coronaregels bleek ook dit niet mogelijk en is er uitgeweken naar de eigen landelijke SP studio. De muzikale omlijsting vindt dit jaar plaats door de Twentse muzikant en entertainer Geert Meuffels.

 

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier