h

Deel uw recente ervaringen met de WMO

19 november 2020

Deel uw recente ervaringen met de WMO

De gemeente Borne kampt net als vele andere gemeenten met grote financiële tekorten bij hulp en ondersteuning via de WMO en Jeugdzorg aan inwoners van onze gemeente. Daarom is besloten om nog beter te kijken welke hulp en ondersteuning echt nodig is bij de omstandigheden van de persoon die de aanvraag heeft gedaan. Zo hoopt de gemeente geld te kunnen besparen. Maar hoe werkt dat in de praktijk? Wij hebben in korte tijd twee meldingen gekregen waarbij het niet goed ging. Zijn dit uitzonderingen, of gaat er meer fout? Dat wil de SP graag weten. Daarom vragen wij iedereen die recent hulp of ondersteuning heeft aangevraagd, of te maken heeft gehad met veranderingen in de hulp of ondersteuning, om hun ervaringen met ons te delen. Dat kan via het SP secretariaat: sp.borne@gmail.com of met de fractie: 0629250745.

Reactie toevoegen

U bent hier