h

Lezing SP Tweede Kamerlid Ronald van Raak in Hengelo

14 november 2019

Lezing SP Tweede Kamerlid Ronald van Raak in Hengelo

Foto: SP

Maandag 18 november komt SP Tweede Kamerlid Ronald van Raak naar Hengelo voor een lezing over Democratie. Van Raak is initiatiefnemer van het Huis der Klokkenluiders en presenteert een wet voor een correctief referendum. Ook zal hij ingaan op de actuele politieke situatie en stelt daarbij ondermeer de vraag: "Mag je liegen als premier van dit land?"

Van Raak is sinds 2006 Tweede Kamerlid van de SP en was daarvoor lid van de Eerste Kamer. Hij is filosoof en mateloos geïnteresseerd in mensen die de politiek verafschuwen, niet gaan stemmen of uit protest stemmen. Uiteindelijk wil hij als democraat weten hoe de mensen weer zeggenschap krijgen over dat wat van henzelf en dat wat van ons allemaal is.

De lezing wordt 18 november gehouden in het Historisch Museum Hengelo, Beekstraat 51 Hengelo. Aanvang 20.00 uur. Toegang gratis.

Reactie toevoegen

U bent hier