h

SP kamerlid Renske Leijten in Hengelo

14 mei 2019

SP kamerlid Renske Leijten in Hengelo

Foto: SP

Op zondagmiddag 19 mei is SP Tweede Kamerlid Renske Leijten in Hengelo te gast om te spreken over wat de SP vindt van de Brusselse macht over Nederland. Ze zal daarbij ingaan op de roep van sommige partijen om meer bevoegdheden over te dragen aan Brussel en de jarenlange strijd van haar partij voor behoud van beslissingsbevoegdheid bij landen en gemeenten.

De openbare middagbijeenkomst wordt gehouden in het City Hotel in de BP Hofstedestraat 50 in Hengelo en is gratis toegankelijk voor alle geïnteresseerden. Inloop is vanaf 14.30 uur en om 15.00 uur begint het programma.

Leijten is sinds 2006 Kamerlid voor de SP en speelde een belangrijke rol als woordvoerder Zorg voor haar partij. Momenteel is zij woordvoerder Financiën en Europese zaken. Zij zal haar verhaal illustreren met veel historisch en actueel beeldmateriaal.

Reactie toevoegen

U bent hier