h

SP Nieuwjaarsbijeenkomst met Ron Meyer

8 januari 2019

SP Nieuwjaarsbijeenkomst met Ron Meyer

Foto: SP

Op maandagavond 14 januari houdt de SP Hengelo haar Nieuwjaarsbijeenkomst in Popcentrum Metropool. Hiervoor zijn ook leden uit omliggende gemeenten van harte welkom. Hoofdgast is de landelijk partijvoorzitter van de SP Ron Meyer. Meyer zal spreken over zijn gesprekken met 100 maatschappelijke leiders, waarvan hij de belangrijkste lessen over onze huidige samenleving opschreef in zijn boek 'Grip': Een tijd van breed gedragen onbegrip en onbehagen vraagt om een grondige analyse over de staat van ons land. Velen die Meyer sprak zien simpelweg dat de leegheid van het ideologisch egoïsme niet de toekomst heeft.

Op deze avond zullen we zeker ook stil staan bij twee verkiezingen die in het komende half jaar een belangrijke rol zullen spelen voor het bestuur van ons land. Harry Broekhuis, lijsttrekker voor de provinciale Statenverkiezingen van maart zal vertellen wat er op het spel staat. En we zullen stilstaan bij de Europese verkiezingen van mei, waarin het wat de SP betreft gaat om het breken met de macht van Brussel.
Iedereen  is van harte welkom. U wordt verwelkomd met koffie en thee en in de pauze is er een gratis drankje. Het programma zal muzikaal omlijst worden.

14 januari Metropool, Industrieplein Hengelo. Aanvang 20.00 uur; zaal open 19.30 uur.

Reactie toevoegen

U bent hier