h

SP Borne teleurgesteld over opstappen raadslid Tom Verreussel

17 augustus 2018

SP Borne teleurgesteld over opstappen raadslid Tom Verreussel

Deze week is bij de fractie en de afdeling van de SP Borne bekend geworden dat Tom Verreussel om persoonlijke financiële redenen zijn lidmaatschap van de SP heeft opgezegd en in Borne wil doorgaan als zelfstandig raadslid.
De gisteren bij elkaar gekomen bestuur, fractie en kerngroep van de SP Borne en ook het landelijk partijbestuur betreuren dit besluit van Tom Verreussel. Er was een goede onderlinge samenwerking en Tom is een door ieder gewaardeerd en gerespecteerd lid en raadslid.
Zowel het partijbestuur als het afdelingsbestuur hebben Tom opgeroepen zijn raadszetel aan de SP ter beschikking te stellen. In de afgelopen maanden is al het mogelijke gedaan om Tom voor de fractie te behouden. 

Reactie toevoegen

U bent hier