h

Geen bewaking bij storing spoorbomen

21 juni 2018

Geen bewaking bij storing spoorbomen

Foto: SP

Gistermiddag en begin van de avond was er storing bij diverse spoorwegovergangen in Borne, waardoor het verkeer vast kwam te zitten. Bij de overgang Deldenerstraat stonden vier verkeersregelaars die het verkeer het spoor over hielpen tussen het langzaam rijdende treinverkeer door. Door een in de buurt wonende getuige, die enkele keren is wezen kijken, werd gemeld dat de overgang Jupiterstraat niet bewaakt werd, waardoor het verkeer op eigen houtje een weg zocht. Zo bleek een vrachtwagen de oversteek niet te kunnen maken en moest deze i.v.m. het wachtende verkeer met veel moeite achteruit rijden.  De SP heeft een z.g.  artikel 39 vraag gesteld.

De vragen luiden:
1. Is het college op de hoogte van het feit dat er niemand was om het verkeer te regelen aan de Jupiterstraat.
2. Wat gaat het college doen om een situatie als geschetst in de toekomst te vermijden.

 

Reactie toevoegen

U bent hier