h

Tom Verreussel opnieuw lijsttrekker

24 november 2017

Tom Verreussel opnieuw lijsttrekker

Foto: SP

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 22 november 2017 is de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 vastgesteld. Tom Verreussel is unaniem opnieuw  gekozen tot fractievoorzitter. De ledenvergadering ging ook akkoord met de verdere invulling van de kandidatenlijst. De huidige raads- en commissieleden Mieke Visser, Ans van Duuren en Toon Peters vullen de plaatsen 2 t/m 4. Op plaats 5 staat José Koelen- van der Tuuk, die in 2014 opvallend veel voorkeursstemmen trok. Op 6 en 7 staan Mariska Aanstoot en Guido van Valkenhoef. Zij draaien sinds kort mee in de steunfractie. De lijst telt totaal 17 personen. Er kunnen er nog één of twee bijkomen.

De lijst ziet er als volgt uit:

1.Tom Verreussel
2.Mieke Visser
3.Ans van Duuren
4.Toon Peters
5.José Koelen-van der Tuuk
6.Mariska Aanstoot
7.Guido van Valkenhoef
8.Hilde Conejos
9.Lineke Oosterhoff
10.Meindert Greevink
11.Jac Gerritsen
12.Esther Wiggers-Cornelis
13.Jorn Scholten
14. André de Groot
15.Roelie Geertsma
16.Wim Hoogendoorn
17.Frans Koelen

Reactie toevoegen

U bent hier