h

Openbare avond over Nationaal Zorgfonds in Kulturhus op 30 november

20 november 2016

Openbare avond over Nationaal Zorgfonds in Kulturhus op 30 november

Foto: SP

Op woensdagavond  30 november om 19.30 uur (zaal open 19.00 uur) organiseert de SP in het Kulturhus een openbare avond over het Nationaal ZorgFonds. De toegang is gratis. Ook in Borne hebben al honderden mensen hun steun betuigt aan dit initiatief, dat moet leiden tot een einde aan de marktwerking in de zorg, waarbij het eigen risico wordt afgeschaft. 

Naast een presentatie over het Nationaal Zorgfonds kunnen mensen met elkaar in gesprek gaan over de problemen met de zorgverzekeraars, het eigen risico en wat wij daar in Borne aan kunnen doen. 

Overal in Nederland ontstaat er veel sympathie voor dit campagnevoorstel waarmee de onnodige bureaucratie en kostenverhogende concurrentie in de zorg gestopt kan worden, net zoals de geldverslindende reclames en de torenhoge salarissen voor topverdieners  in de zorginstelingen. Het Nationaal Zorgfonds wil een breed basispakket voor alle Nederlanders garanderen, zonder de drempel van 385 euro eigen risico die momenteel jaarlijks betaald moet worden voor alle mensen met ziektekosten. Inmiddels steunen binnen vier maanden al meer dan 200.000 mensen in Nederland dit initiatief. 

Reactie toevoegen

U bent hier