h

Nationaal ZorgFonds: Landelijke aftrap op 26 november

15 november 2016

Nationaal ZorgFonds: Landelijke aftrap op 26 november

Foto: SP

Het is hoog tijd voor het Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico. Om dat te bereiken, bouwen we aan een brede beweging. En daar is jouw hulp hard bij nodig! Op zaterdag 26 november organiseren we de Landelijke Aftrap vanaf 12.00 uur op het Spuiplein in Den Haag met muziek, sprekers en spektakel. Op die dag komen we bij elkaar met alle mensen die hun steentje bij willen dragen aan onze groeiende beweging.

Wil je de Landelijke Aftrap niet missen? Meld je dan hier aan. Voor al onze supporters organiseren we busvervoer naar Den Haag. De bussen vertrekken vanaf tientallen locaties door het land en voor 5 euro kan je met de bus mee. Betalen kan bij het instappen. Er vertrekt ook een bus vanaf station Hengelo.
Je kunt je ook aanmelden via hengelo@sp.nl  of 074-2421042

Reactie toevoegen

U bent hier