h

Steun het initiatief Nationaal Zorgfonds

22 juni 2016

Steun het initiatief Nationaal Zorgfonds

Foto: SP

Een basisverzekering voor iedereen via een Nationaal Zorgfonds, dus niet via zorgverzekeraars en afschaffen van eigen risico, immers een straf op ziekte, dat is wat de campagne voor een Nationaal Zorgfonds beoogt. Bovendien bevat het basispakket ook tandarts, fysio en ggz. Al meer dan 30.000 mensen hebben hun steun uitgesproken voor het Nationaal Zorgfonds en 12.000 mensen hebben een actiepakket aangevraagd. Het landelijk comité wordt steeds groter en ook regionaal sluiten steeds meer bekende Nederlanders en zorgverleners zich aan. Ook in Borne heeft de SP een plan opgesteld dat er toe moet leiden dat zoveel mogelijk mensen hun steun betuigen. Om te beginnen zijn en worden huis-aan-huis 5.000 kranten verspreid. 

Ga naar nationaalzorgfonds.nl om je steun te betuigen. Of vraag een actiepakket aan met daarin o.a. een poster en formulieren waarop familie, vrienden, kennissen, collega’s hun naam kunnen zetten. In Borne gaan we op pad (deur-aan-deur, kraam, flyers, wijkverenigingen, markt) om zoveel mogelijk mensen bij het plan te betrekken. Wil je een steentje bijdargen, op welke manier dan ook, neem contact op. Het mooie van deze actie is, dat zeker 80% van de mensen er achter staat. Campagne voerend kom je vrijwel alleen maar positieve reacties tegen.

Reactie toevoegen

U bent hier