h

Debat No-Rail

24 november 2011

Debat No-Rail

Maandag 12 december: Debat No-Rail

Burgerinitiatief NoRail organiseert op maandag 12 december een debat met politici, transporteurs en ander belanghebbenden over mobiliteit en de onverantwoorde toename van het aantal goederentreinen over Twents spoor naar Duitsland. De avond wordt gehouden in de Burgerzaal, Stadhuis Hengelo, 19.30 uur.

Discussie & debatleider is Jan Medendorp (RTV Oost). Eén van de sprekers is Theo Campmans, bestuurslid van SP Borne. Theo is geluid- en trillingsdeskundige en adviseert ook regelmatig de Tweede Kamerfractie van de SP over onderwerpen op zijn terrein.

Andere sprekers zijn Arnoud Scheltema van Het Regionaal Overleg Noordelijke Aftakking (RONA), Henk Bolk, transporteur, Henk van der Velde namens de binnenschippers (CBOB), vertegenwoordigers van ProRail en de Bentheimer Eisenbahn en regionale politici.

U bent hier