h

Campagne ook in Borne van start

16 mei 2010

Campagne ook in Borne van start


Nu de landelijke verkiezingen al over een paar weken plaatsvinden is ook de campagne in Borne begonnen.
Gelukkig konden we traditiegetrouw een mooi plekje op de lege borden uitzoeken. Hier wordt in de frisse kleur geel de grote schoonmaak aangekondigd, die volgens de SP noodzakelijk is.

7.000 ZO-kranten zijn naar de leden gebracht en zullen door hen in de komende week in uw buurt verspreid worden. Daar komen straks nog eens 7.000 verkiezingskranten achteraan evenals duizenden sponsen, flyers, kaarten etc. U hoeft dus niet bang te zijn dat u straks niet weet waarom u op de SP moet stemmen.

De SP vindt namelijk ook dat er flink bezuinigd moet worden. Maar laat vooral degenen betalen die de crisis veroorzaakt hebben. Voorkom dat we straks weer in dezelfde valstrik lopen. De bonussen worden n.l. alweer uitgekeerd. Daaruit blijkt maar dat de grote speculanten en de banken nog niets hebben geleerd van deze crisis.
Op ons verkiezingsmateriaal staan deze en meer argumenten om SP te stemmen te lezen. Blijf ook deze website volgen. Hier zal de komende weken niet alleen te zien zijn waar u de SP kunt tegenkomen tijdens de campagne maar worden ook een aantal punten uit ons verkiezingsprogramma uitgediept.

Uw stem telt... en is hard nodig. Traditiegetrouw hebben de rechtse partijen een trouwe aanhang. Dit blijkt ook uit de opkomstcijfers per buurt tijdens de laatste paar verkiezingen. Echter blijkt dat de linkse kiezer moeilijker naar de stembus te krijgen is.
Laat uw stem echter niet verloren gaan, hij is belangrijker dan ooit. De aanhangers van de marktwerking, de harde bezuinigingen en de kille ‘ieder voor ons eigen’ samenleving gaan allemaal wel stemmen. Zo ontstaat er een scheve verhouding in Nederland. Daar MOET iets aan gedaan worden. Uw stem TELT!

U bent hier