h

Esther Wiggers-Cornelis

Van huis uit ben ik opgegroeid met de SP. Sinds ik mag stemmen stem ik ook op deze partij. Nadat ik in 2010 in Borne ben komen wonen, ben ik zelf lid geworden. Toen de vraag kwam of ik actief wilde worden, heb ik ja gezegd. Ik wilde weleens meer leren van de politiek en ook mensen leren kennen.Ik prijs de SP, omdat deze partij het meest opkomt voor de minder bedeelden in de samenleving en streeft naar gelijke rechten voor iedereen.

De ongelijkheid is duidelijk zichtbaar in mijn werk. De laatste jaren werk ik als uitzendkracht, waardoor ik zelf veel te maken heb met wisselende inkomenssituaties, maar ook met hoe er wordt omgegaan met flexkrachten ten opzichte van vaste krachten.

Puur door eigen ervaring ben ik goed op de hoogte van de wet- en regelgeving in de Sociale Zekerheid. De laatste jaren heb ik bij de Belastingdienst gewerkt als telefonische helpdeskmedewerker voor de particuliere Inkomstenbelasting, waar ik nu door scholing en ervaring veel kennis van heb. Nederland moet sociaal en dat kan alleen door te beginnen in de eigen woonplaats.

U bent hier